Betty i njene dijagnoze 15. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betty i njene dijagnoze 15. epizoda!

By  | 

Betty i njene dijagnoze 15. epizoda!

Betty ignoriše upute dr. Behringa u slučaju Thomasa. U bolnicu dopremaju Talulinog oca Ludwiga Pfeifera s upalom slepog creva. S njim dolazi žena Petra koja preteruje sa zabrinutošću  čime Talulu dovodi do očaja. Talulina majka odsela je kod nje što ubrzo dovodi do svađe između kćeri i roditelja. Ludwigu pukne slepo crevo, a porodica se ponovno sjedini tokom brige za njegovo zdravstveno stanje.

Thomas Biederstaedt dolazi na kontrolu i dr. Behringu se čini da je rak pobeđen, ali radi sigurnosti prepisuje dodatne analize, što Biederstaedta navodi na zaključak o recidivu bolesti. Zapada u duboku depresiju iz koje ga izvuče Betty otkrivajući mu njegove sjajne nalaze, a suprotno jasnom nalogu dr. Behringa. Tokom bavljenja tajanstvenim pacijentom Lizzy otkriva iznenađujuće zajedničke crte s prof. Wehmannom, s kojim nastavlja razgovarati o tome na večeri udvoje.

 

Sve epizode serije Betine dijagnoze

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site