Betty i njene dijagnoze 17. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betty i njene dijagnoze 17. epizoda!

By  | 

Betty i njene dijagnoze 17. epizoda!

Betty i dr. Behring bave se pacijentom koji pati od zagonetnih problema s plućima, dok Lizzy i prof. Wehmann pokušavaju  svoju vezu držati u tajnosti. Talula im ipak ulazi u trag. Vozač Holgeru Schruffu, koji je prouzrokovao saobraćajnu  nesreću dopremljen je u bolnicu nakon noćne vožnje pod uticajem alkohola, ali poriče da je pio, čak i nakon provere alkohola u krvi.

Niko mu ne veruje, pa ni žena Ella koja mu preti razvodom jer je već imao problema s alkoholom. Udeo alkohola u krvi ne spušta se ni nakon nekoliko sati, pa Lewandowski počinje tragati za drugim uzrocima. Dr. Behring i Betty bave se g. Oberbauerom koji je došao zbog simptoma upale pluća. Nalazi se preko noći pogoršaju i ispostavi se da je krivac za to njegova Lilly.

Sve epizode Betty i njene dijagnoze

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site