Betty i njene dijagnoze 18. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betty i njene dijagnoze 18. epizoda!

By  | 

Prof. Wehmann pomaže Betty oko mladog dimnjačara koji je pao s krova. Na kraju razgovora Wehmann poziva Betty na večeru. Kada to sazna Lizzy, ljubomorna je i zabrinuta. Pita se je li muškarac u kojeg se zaljubila klasični šef odeljenja  koji se udvara redom svim sestrama. Na Odeljenje za hitan prijem dovezena je zbog akutnog napadaja pacijentkinja s multiplom sklerozom. Ona je inače pacijentkinja Lewandowskijevog oca, prof. Friedhelma, pa ga dr. Arnstett poziva u bolnicu radi konsultacija.

Sin je u šoku jer stari Lewandowski očekuje da će sin napraviti karijeru u Karlovoj klinici, ali to još nije sigurno. Kad mladom Lewandowskom dođe u ruke pismo upućeno Heleni, padne mu na pamet kako bi mogao poboljšati svoj položaj u klinici. Betty razmišlja o neobičnom ponašanju prof. Wehmanna i kad slučajno načuje jedan njegov razgovor, sazna pravi razlog za to. 

 

Sve epizode serije Betine dijagnoze

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site