Betty i njene dijagnoze 22. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betty i njene dijagnoze 22. epizoda!

By  | 

Betty i njene dijagnoze 22. epizoda!

Prevod: Sebastijan. Hvala! 😀

Dr Behring kod svoje 14-godišnje pacijentkinje Emili Hansen sumnja na trovanje hranom. Lizzy i Betty otkriju da Wehmann ima rak…Nešto kasnije ispada da Wehmann i nije tako iskren prema Betty. Lewandowski ne zna kako da se ponaša u prisustvu Talule, njih dvoje se vide prvi put nakon noći koju su proveli zajedno.

63-godišnja Edith Schmoll misli da je trudna, a pošto joj Lewandowski nimalo ne veruje, ona bi drugog lekara. Helena utvrdi da gđa nije trudna, već teško bolesna. Emily Hansen je jako težak slučaj, i dr. Behring ima pune ruke posla, sa njom ali i sa njenom majkom Sarom, jako zabrinutom ženom. Mechtchild je iznenađena kada se ponovo pojavi njen bivši muž. Betty otkrije da je bolničar Steve zapravo veoma zanimljiv.

Sve epizode serije Betty i njene dijagnoze

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site