Betty i njene dijagnoze 26. epizoda!

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betty i njene dijagnoze 26. epizoda!

By  | 

Betty i njene dijagnoze 26. epizoda!

Lizzyna bivša suučenica Mira Köttner nov je lekar na odeljenju za prijem. Betty dobija novu bešku u svoj li;ni dosje. Odlayi kod upravatelja klinike I iznenadi se kad se nađe pred njim.

Dr. Helena von Arnstett i Betty obrađuju 17-godišnjeg Floriana koji je primljen sa znacima oduzetosti u rukama i nogama. Florian je maloletan pa se pretrage mogu obaviti samo uz pristanak roditelja, ali otac je na putu, a o majci Florian ne želi govoriti. Betty ipak pokušava uspostaviti kontakt.

Lewandowski, Lizzy i Mira bave se 63-godišnjom Bärbel Plum, koja ima jake bolove u trbuhu i retku stolicu. Ispostavi se da ih je izazvala progutana čačkalica koja je zaglavljena u crevu, ali tek pri operativnom zahvatu izlazi na videlo prava bolest.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site