Betty i njene dijagnoze 26. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Betty i njene dijagnoze - Bettys Diagnose

Betty i njene dijagnoze 26. epizoda!

By  | 

Betty i njene dijagnoze 26. epizoda!

Lizzyna bivša suučenica Mira Köttner nov je lekar na odeljenju za prijem. Betty dobija novu bešku u svoj li;ni dosje. Odlayi kod upravatelja klinike I iznenadi se kad se nađe pred njim.

Dr. Helena von Arnstett i Betty obrađuju 17-godišnjeg Floriana koji je primljen sa znacima oduzetosti u rukama i nogama. Florian je maloletan pa se pretrage mogu obaviti samo uz pristanak roditelja, ali otac je na putu, a o majci Florian ne želi govoriti. Betty ipak pokušava uspostaviti kontakt.

Lewandowski, Lizzy i Mira bave se 63-godišnjom Bärbel Plum, koja ima jake bolove u trbuhu i retku stolicu. Ispostavi se da ih je izazvala progutana čačkalica koja je zaglavljena u crevu, ali tek pri operativnom zahvatu izlazi na videlo prava bolest.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno