Beyhadh – 17. epizoda – Arjun razotkrije Lalwanija pred Mayom!

Beyhadh

Beyhadh – 17. epizoda – Arjun razotkrije Lalwanija pred Mayom!

By  | 

Beyhadh – 17. epizoda – Arjun razotkrije Lalwanija pred Mayom!

Preveo: Sebastijan 😀

Arjun čeka Mayu ispred firme, sedi na svom džipu i pogleda povremeno prema čuvaru koji spava kao top, noć je. Maya stiže u svom autu. Arjun joj džentlmenski otvori vrata. Ona krene napred i ugleda usnulog čuvara, pokuša da otvori kapiju za ulazak u dvorište firme, lanci su na kapiji. Arjun joj se obrati: “Da je to tako lako, ne bi bilo potrebe za herojem.”

Popne se na jednu stranu kapiju i pita i nju da se popne, preskočiće kapije, nemaju celu noć. Maya vrlo jednostavno skloni lance sa ulaznih kapija i otvori. Arjun je iznenađen, ostane da visi na kapiji koju je Maya otvorila i kaže da dame imaju prednost, da prva uđe 🙂

Uđu u ured, pa Arjun veli da onaj koji je počinio nedelo ne treba da zna da su oni tu i da istražuju. Ona ga pita kako to misli? On isključi svetla u uredu, što Mayu dovede do napada panike (priseti se incidenta sa ocem), uhvati ga za ruku i moli da upali svetla, boji se mraka. Arjun je pažljiv sa njom, obrati joj se dok ona drži oči zatvorene: “Oči vide ono što srce reši da im prikaže. A srce vidi ono što mu fali… Je li možda u tvom životu nedostaje mraka?” Maya ga zamoli da samo upali svetla, a on upali lampu/blic na telefonu, koji ona brzo uzme da osvetli ispred sebe. On krene malo napred, a ona pogleda na telefon i vidi da ga zove Saanjh.

Javi se, a Saanjh će, misleći da je Arjun: “Gde si ti, tupane?”

Maya: “Zauzet je sa mnom.” – a potom joj prekine poziv.

Saanjh se čudi i pita sa kojom je to devojkom Arjun tako kasno. Njen brat izađe iz kupatila, usta su mu puna paste jer pere zube, zafrkava je da zahvali Bogu što je žensko, pošto je on (brat) već malo posumnjao u Arjuna po tom pitanju. Saanjh ga pita zar njega niko nije naučio da se ne priča dok se peru zubi? 🙂 Brat se vrati u kupatilo, ali ne pre nego što je podseti na ideju: da ignoriše Arjuna, da mu ne pruža toliko pažnje. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site