Beyhadh – 2. epizoda - Maya zaposli Arjuna!

Beyhadh

Beyhadh – 2. epizoda – Maya zaposli Arjuna!

By  | 

Beyhadh – 2. epizoda – Maya zaposli Arjuna!

Arjun dolazi na intervju. On se predstavi recepcionarki i govori joj da ima intervju u 10. Ona kaže da je sad 10:10. On krene da uđe, ali ga ona zaustavi rekavši da gospođa ne voli one koji kasne. Arjun flertuje sa njom rekavši da pravila nekad moraju da se prekrše. Utom pozove gospođa/šefica (Maya) i podseća je da danas ima jedan intervju. Recepcionerka je očarana Arjunom i potvrdi slagavši da kandidat čeka već 45 minuta, poslaće ga unutra. Arjun joj pokloni čokoladicu kao znak zahvalnosti za ovu uslugu. Ona je sva srećna, ubrzava ga pošto već kasni 10 minuta.

Saanjh stigne na svoj posao (u advokatsku kancelariju). Njen šef joj pokaže “aarti thali”. Na njegov nagovor, ona se moli da bude mnogo razvoda i da dobiju mnogo klijenata. Šef je nezadovoljan, traži od nje da se od srca moli. Ona govori da je htela da radi za njega da bi postala advokat. Šef je kritikuje i tera je da očisti prašinu sa fajlova. Nakon što on ode, Saanjh gunđa da zbog Arjuna mora da trpi toliko toga od svog šefa. Ako on (Arjun) ne dobije posao, nateraće ga da radi tu.

Arjun ulazi u kabinet šefice i iznenađen je videvši Mayu. Maya je besna shvativši da je ovo njegov intervju. Arjun se šali, bio je njegov dok  ga ona nije preuzela, ali se uozbilji kad pored sebe ugleda (zamišlja) Saanjh koja ga kritikuje da ne pokazuje stav. Maya mu kaže da on kasni, a ona ne voli ljude koji kasne. On joj prebaci da je i ona zakasnila, a potom sedne na stolicu. Ona konstatuje da mu nije rekla da sedne. On samouvereno odgovara da zna da je htela da mu kaže da sedne. Ona proverava njegov CV i shvata da on nema fotografskog iskustva. On govori da se niko nije rodio ni sa iskustvom za život, želi da nauči od nje. Maya ironično govori da bi otvorila školu da je htela da podučava. Njoj je potreban talentovan fotograf, a pošto on to nije, može da ide. On ustane, ali potom zamisli Saanjh kako ga kritikuje pa se vrati i opet sedne. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site