Beyhadh – 20. epizoda – Pojavljuje se Jeetu!

Beyhadh

Beyhadh – 20. epizoda – Pojavljuje se Jeetu!

By  | 

Beyhadh – 20. epizoda – Pojavljuje se Jeetu!

Krv curi sa Mayine ruke, pošto je isekla vene. Jhanvi je moli da zaustavi auto.
Sa druge strane, Saanjh sačeka Arjuna ispred svoje zgrade i kritikuje ga što ignoriše njene pozive. Potom se šokira ugledavši mrlju od krvi na njegovoj košulji. Arjun počne da glumi da krvari, a onda joj otkrije da je to zapravo sos. Ona iznervirana uđe u zgradu, on krene za njom.
Maya zaustavi auto, izađe i sedne naslonjena na vrata auta. Jhanvi je uplakana upita zašto je isekla vene. Maya odgovori da joj je ona rekla da mora prvo sebe da ubije. Jhanvi se priseti svojih reči koje je uputila Mayi da Ashwinova krv teče njenim venama i da bi, da bi njega izbacila iz svog života, mora prvo da završi sa sobom. Maya kaže da samo izbacuje prljavu krv iz svog tela. Jhanvi kroz suze govori da joj neće dozvoliti da ode od nje. Njihov porodični doktor prolazi tuda i zaustavi se ugledavši ih. Pobrine se za njenu ruku. Maya se priseti kako je uprljala Arjunovu košulju svojom krvlju.
Arjun i Saanjh su u njenoj kući. On joj se žali kako mu je Maya autom pregazila stopalo i da ga boli. Ona mu ispriča da će njen budući muž Jeetendra Kumar Srivastav sutra doći da je vidi. On se šali da prvo on treba da ga upozna, a zatim traži da mu napravi rezance. Ona ga ironično upita zar nema rezance u svojoj kući. On odgovori da ih ona jako lepo sprema. Ona ode. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site