Beyhadh – 21. epizoda – Arjun zaštiti Mayu od Ashwina!

Beyhadh

Beyhadh – 21. epizoda – Arjun zaštiti Mayu od Ashwina!

By  | 

Beyhadh – 21. epizoda – Arjun zaštiti Mayu od Ashwina!

Preveo: Sebastijan 😀

Ashwin se skroz približio i zarobio Mayu uza zid. Maya ga moli da je pusti. Ashwin pita kako da on nju pusti, ako ona (Maya) ne pušta Jhanvi da bude sa njim? Ona pokuša da pobegne, ali je on spreči i pokuša da je ošamari. Ali, pojavi se Arjun, koji mu zaustavi ruku, šmekerski ga gledajući sa naočarima za sunce. Skine naočare i upozori da se drži podalje od Maye. Ashwin počne da gunđa da je to razbojnik kog je (Maya) unajmila, ali neće se doveka moći spasiti od njega. Arjun ga upozori da će mu polomiti i drugu nogu ako ne pobegne odavde, pa onda može da prosi u blizini nekog hrama. Ashwin se još jednom okrene i gnevno ga pogleda. Arjun mu neustrašivo govori da ni slučajno ne misli da je Maya sama. Ovaj povijenog repa odlazi. Arjun se malo približi Mayi pa kaže da je on (Ashwin) otišao, može da se opusti. Maya deluje zbunjeno, samo odlazi odatle. Arjun: “Nema potrebe da mi se zahvaljuješ, ne uopšte! Kakva devojka!”

Noć je. Maya je prikazana obučena u sportsku opremu, žestoko udara pesnicama u vreću za udaranje (deluje kao neka opasna bokserka 🙂 – prim.prev.) Kroz glavu joj prolazi sećanje na događaj ranije tog dana, kako ju je Arjun spasio od Ashwina, pa njegove reči. Ali, i svi njihovi susreti i zajednički momenti… Na kraju se ipak i osmehne pa pusti na pod, sva zadihana i iscrpljena.

Sledećeg jutra, u Mumbaju je veoma kišno. Arjun stigne u kancelariju i ugleda onog šašavog radnika kako pere pod. Pita je li Maya stigla. Ovaj negira. Arjun ga zavitlava, a u tom trenutku unutra ulazi Maya i oboje ih pogleda. Krene napred. Arjun joj otvori vrata koja vode u hodnik prema njenom kabinetu i njegovom mestu u kancelariji. Maya je ozbiljna i suzdržana, ponovo potpuno na distanci, iako je on upita ko je onaj čovek od juče bio, zašto joj je stvarao nevolje? Ona kratko kaže da se juče ništa posebno nije dogodilo i uđe u kabinet. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site