Beyhadh – 23. epizoda – Maya se zaljubila u Arjuna?!

Beyhadh

Beyhadh – 23. epizoda – Maya se zaljubila u Arjuna?!

By  | 

Beyhadh – 23. epizoda – Maya se zaljubila u Arjuna?!

Preveli: Sebastijan & Jeca 😀

Arjun i Saanjh su na njenom skuteru stigli na neko zabačeno mesto. Zajedno uđu unutar neke kuće, koja deluje napušteno, stvari su svuda razbacane. Arjun drži motku u ruci zbog mogućnosti da se unutra nađe neki bandit. I tako, kao u nekom trileru, pažljivo idu iz prostorije u prostoriju, sve dok u jednoj ne nađu skučenog Ayaana koji je potpuno go. Saanjh automatski prekrije oči. Arjunu je očigledno laknulo, ali ga pita ko ga je svukao? 🙂 Ayaan bi da posle o tome pričaju, ali Arjun ga kobajagi izgrdi da je rekao da ga ostavi samog, sad će da ga ostavi tako nagog tu i samog! Siroti Ayaan ga zamoli da mu da njegovu (Arjunovu) majicu, on ionako ima mišićavo telo. Arjun potvrdi, nije da se hvali, ali stvarno je razvijen. Saanjh je celo vreme okrenuta leđima. Kako oni odugovlače, ona reši da skine svoju jaknu i Ayaan se njome prekrije, tj. obuče.

Saanjh i Arjun puknu od smeha videvši ga obučenog samo u njenu jaknicu. Pođu iz prostorije.

Scena se seli u Mayin stan. Maya ljutito podseti Jhanvi da je obećala da se neće videti sa Jhanvi. Jhanvi pokušava da je umiri. Ashwin je došao čak na vrata, tvrdivši da ga je neki momak (Arjun) pretukao, kako bi nju spasio. Taj momak je zapravo bio Arjun? Potom se nežnim tonom obrati Mayi: “Potrebno je mnogo hrabrosti da nečiji problem smatraš i pretvoriš u svoj… A ista ta hrabrosti je u Arjunu… Popeti se i sići sa ovoliko spratova, i sve to samo da trud radnika ne bi bio uzaludan..  Takvu hrabrost ima Arjun.. Takođe je potrebno mnogo hrabrosti da ti neko gleda u oči i govori čistu istinu. Toliku hrabrost ima Arjun.”

Maya joj se obrati, kao da pokušava da strogim tonom ubedi i sebe i nju: “Arjun radi za mene.”

Jhanvi insistira, neka dopusti da Arjunove čine rade za nju (da utiču na nju). Pruži mu barem jednu šansu, on je dobar momak, dopada mi se.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site