Beyhadh – 24. epizoda – Arjun fotografiše Mayu!

Beyhadh

Beyhadh – 24. epizoda – Arjun fotografiše Mayu!

By  | 

Beyhadh – 24. epizoda – Arjun fotografiše Mayu!

Preveli: Sebastijan & Jeca 😀

Arjun i Saanjh pričaju telefonom. Arjun se hvališe da ima svoje prvo solo fotografisanje. Saanjh mu ukazuje na to da joj je otac ljut, ali Arjun sve okrene na šalu. Saanjh veli da će onda Prema poslati kod njega na fotografisanje. 🙂

Arjun podeli sa njom koliko se uzbudio, umalo da zagrli Mayu. Srećom, zaustavio se na vreme. Saanjh ga upozori da će nagrabusiti ako ne stigne večeras na vreme. Pošto je tata ljut, potrebna joj je njegova pomoć da ga umilosti. Neka stigne na vreme! Pozdrave se i završe razgovor.

Arjun krene dalje, ali vidimo da iza njega stoji Maya sa telefonom u ruci… Deluje kao da je čula razgovor, gleda za njim.

Scena se seli u studio za fotografisanje. Arjun uslikava neku devojku (model), ali ne dopadaju mu se slike. Celo vreme vrši neke izmene, kao što je svetlo, ugao, itd… ponovo opomene Natašu (model), da se malo uživi, neka oseća malo, zbog nje će morati da promeni koncept fotografija. Ostalim prisutnim kolegama predloži da naprave pauzu. U blizini je Maya koja je sve ovo videla. Naredi svim prisutnim radnicima da izađu, sem Nataše. Izjavi da je strast ono što je svugde, a nigde se ne pronalazi. Ono što može da spali ceo svet. Ono u čemu je svaki trenutak mogućnost smrti, a u svakoj smrti novi život. E, to je strast.

Ubrzo stavi telefon na punjač i razveže svoju bujnu kosu. Potom stavi crnilo oko očiju. Pozove Natašu da sedne. Neka je prati. Pokazuje joj kako se pozira, vrti glavom prilikom čega njena bujna kosa leti na sve strane. Senzualno isprobava poze i namešta se. Arjun neprimetno uđe u prostoriju, opčinjen je i nadahnut Mayinom veštinom. Potom svojom kamerom sa distance počne da je uslikava. Namesti se u drugom uglu kako bi je još bolje uhvatio. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site