Beyhadh – 7. epizoda - Maya izazove Arjuna, on prihvati njen izazov da bi zadržao posao!

Beyhadh

Beyhadh – 7. epizoda – Maya izazove Arjuna, on prihvati njen izazov da bi zadržao posao!

By  | 

Beyhadh – 7. epizoda – Maya izazove Arjuna, on prihvati njen izazov da bi zadržao posao!

Preveo: Sebastijan 😀

Maya preda otkazni list Arjunu i ona dva radnika. Govori Arjunu da ga je upozorila, rekla mu je šta nikako ne podnosi, a on je išao protiv nje i toga. Arjun od nje traži da otkaz da samo njemu, a da ostala dva radnika poštedi. Maya ima uslov – traži od njega da ispija sve flaše piva koje stavi na sto, da pije dok mu ona ne kaže da prestane. Arjun ispije sve flaše piva, jednu za drugom, a onda se samo sruši na sto bez svesti. Maya, videvši ovo, uništi otkazne listove i ode iz kancelarije. Ovi radnici pokušavaju da osveste Arjuna i odvedu ga kući.

Sledećeg jutra, Saanjh probudi Arjuna kofom vode. Dobro ga izgrdi što se juče izalkoholisao, ne da mu da progovori. Ovaj pojašnjava da je zbog posla, pospan je. Veli da nije alkohol, u pitanju je borba sa Mayom, zar da se tek tako preda i izgubi od nje? Saanjh nastavi da priča, a on opet spusti glavu na sto i zaspi.

Maya je kod svoje kuće, pokušava da upali “diju” u hramu, ali ne uspeva iznova i iznova. Obrati se Bogu, izvinjava mu se što se tako ponela prema Arjunu, ali šta je mogla? Nije bilo drugog načina da ga nauči dobru lekciju. Čuje glasove, pa ode do sobe svoje majke. Jhanvi (njena majka) baca stvari prema slugama i razbija ih. Maya je prvo smiri, pa joj se obrati: “Želiš da izađeš odavde, umorna si od ove zatvorene sobe? Ovaj, kako ga ti nazivaš, “zatvor” sa pet zvezdica je napravljen kako bi ti bila bezbedna. Obećavam da uveče izlazimo, budi spremna.” (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site