Beyhadh – 8. epizoda - Maya sazna da je Arjun ukrao karte!

Beyhadh

Beyhadh – 8. epizoda – Maya sazna da je Arjun ukrao karte!

By  | 

Beyhadh – 8. epizoda – Maya sazna da je Arjun ukrao karte!

Arjun zameni Mayine karte za film za zlatnu klasu sa kartama za ekonomsku klasu. On ode u bioskop sa Saanjh i Ayaanom da gledaju film. Oni sede u zlatnoj klasi i uživaju u kokicama pre filma, ali se šokiraju ugledavši kako Maya sa majkom dolazi, pa se sakriju. Maya uđe u salu i pokaže karte. Kontrolor je obavesti da u koverti za zlatnu klasu ima karte za ekonomsku klasu. Ona vadi novac i traži da joj da karte za zlatnu klasu, ali on joj saopštava da su sva mesta popunjena. Maya se okrene da ode, ali je Jhanvi ubedi da gledaju film iz ekonomske klase. Arjun, Saanjh i Ayaan gledaju film trudeći se da ih Maya ne vidi. Nakon što se film završi, Maya i Jhanvi odu. Za njima izađu i Arjun, Saanjh i Ayaan i bace karte za zlatnu klasu u kantu. Međutim, Maya se vrati i traži od nekoga da izvadi karte iz kante. Pobesni videvši karte za zlatnu klasu u koverti za ekonomsku klasu.

Sledećeg jutra, Arjun stiže na posao i zatiče zaposlene koji prolaze kroz sigurnosnu proveru. On se raspituje kod kolege šta se dešava. Ovaj mu prepričava da se krađa desila u Mayinoj kancelariji, pa ih zato sve pretresaju. Arjun se šali. Njega sledećeg pretresaju. U tom trenutku Maya pozove sve da dođu u salu za konferenciju za 5 minuta.

Saanjh zove Arjuna i obavesti ga da dolazi njihova školska drugarica Dimple zbog kupovine za venčanje. Arjun nije oduševljen tom vešću, ne voli je pošto je uvek pokušavala da posvađa njega i Saanjh. Saanjh mu saopštava da je uzela slobodan dan i uživaće u kupovini sa Dimple.

Maya okupi zaposlene i govori da ko god je počinio zločin, neka prizna. Svi ćute. Radnik pita Arjuna da li je on ukrao, ali Arjun negira. Maya kaže asistentkinji da pusti snimak video nadzora. Na snimku se vidi kako je Arjun zamenio karte. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site