Beyhadh – 9. epizoda - Arjun smesti Mayi a potom je izbavi iz lifta, ona ga čvrsto zagrli!

Beyhadh

Beyhadh – 9. epizoda – Arjun smesti Mayi a potom je izbavi iz lifta, ona ga čvrsto zagrli!

By  | 

Beyhadh – 9. epizoda – Arjun smesti Mayi a potom je izbavi iz lifta, ona ga čvrsto zagrli!

Preveo: Sebastijan 😀

Saanjh i njena prijateljica su se vratile kući, nakupovale su stvari jer se prijateljica udaje uskoro. Ova prijateljica insistira da Saanjh proba venčanicu, veli da nikada neće doživeti da vidi nju (Saanjh) u venčanici jer ona očigledno namerava da čeka onog Arjuna čitav život 🙂 Saanjh se nerado složi, ubrzo izađe iz neke prostorije obučena u crvenu, prelepu venčanicu. Ova prijateljica je oduševljena, pobrine se za dodatke, kao što je veo venčanice na Saanjhinoj glavi, minđuše, predivan nakit. Saanjh je nasmešena dok gleda sebe tako sređenu u ogledalu, i povremeno misli na Arjuna…

Maya u svom kabinetu gleda snimke nadzorne kamere i ugleda svog oca na recepciji. Uspaniči se i pobeli od straha, odmah nazove obezbeđenje i naredi da ga izbace. Njen otac pogleda u kameru kada ga ovi obaveste da je izbačen, svestan da ga Maya posmatra i da je to njeno naređenje. Maya zatvori lap top nakon toga i sva je pod utiskom i dalje, pokušava da se smiri.

Sa druge strane, Prem i Suman su ugledali Saanjh u prelepoj venčanici. Suman se oglasi, komično pita Saanjh da kaže gde su pogrešili u njenom vaspitavanju kao roditelji. Od malena joj je govorila sitnice, a danas joj tako veliku stvar nije rekla?? (Misli da se ova venčava xD). Saanjh otkrije da se ne venčava, što su zapeli? 🙂 Prem je emotivan, priđe Saanjh, poljubi je u čelo i izjavi da je prelepa u toj venčanici. Saanjh je isto suznih očiju, veli da ide da se presvuče više i ode u susednu prostoriju. Suman se potom obrati Premu, pita ga je li on to nešto raznežen? Prem prokomentariše suznih očiju da im je ćerka porasla, vreme brzo prolazi… (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site