Beyhadh – od 245. do 248. epizode – Prolazi 5 godina

Beyhadh

Beyhadh – od 245. do 248. epizode – Prolazi 5 godina, Maya je proglašena mrtvom!

By  | 

Beyhadh – od 245. do 248. epizode – Prolazi 5 godina, Maya je proglašena mrtvom!

245: Plan policajke da ubije Mayu joj se obije o glavu jer Maya preokrene situaciju u svoju korist i ubije je. Nakon sprovedene istrage, Maya je poslata u samicu. Saznavši sve ovo, Saanjh doživi moždani udar. Arjunu je dosta Mayinog prisustva u njegovom životu i uperi pištolj u Mayu.

246: Pet godina je prošlo od kad je Arjun poslednji put video Mayu. Tom prilikom je Saanjh sprečila Arjuna da ubije Mayu. On stiže kući i shvata da je nešto čudno. Izvadi pištolj da bi uklonio pretnju. Međutim, Saanjh stiže sa porodicom i prijateljima i čestita mu na najnovijem uspehu. Arjun je srećan videvši Ayaanovu ćerku Arohi i podeli sreću sa svojom porodicom. Ali, Mayine poslednje reči – da će se jednog dana vratiti – i dalje proganjaju Arjuna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


247: Arjun je zabrinut da Maya može bilo kad da se vrati u njihove živote i da im otme sreću. Maya planira sledeći potez da se osveti Saanjh. U Arjunovoj kući, novinarka napravi grešku pitajući Arjuna za Mayu. Arjun pobesni na nju, viče i izbaci je napolje. Arohi čuje Mayino ime i pita Arjuna za nju.

248: Tulsi posećuje Mayu pre nego što izađe iz zatvora. Maya ubije Tulsi da bi pobegla iz zatvora. Potom se Maya po svom planu onesvesti. Doktor stiže i proglasi Mayu mrtvom. Nakon što je prebačena u mrtvačnicu, ona se probudi, spremna da pobegne i da se osveti Saanjh.

245. epizodu pogledajte OVDE

246. epizodu pogledajte OVDE

247. epizodu pogledajte OVDE

248. epizodu pogledajte OVDE

Prethodne epizode pročitajte OVDE

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site