Beyhadh – od 269. do 273. epizode – Arjun ubije Mayu – KRAJ SERIJE!

Beyhadh

Beyhadh – od 269. do 273. epizode – Arjun ubije Mayu – KRAJ SERIJE!

By  | 

Beyhadh – od 269. do 273. epizode – Arjun ubije Mayu – KRAJ SERIJE!

269: Arjun jasno stavlja do znanja Mayi da se kaje što ju je voleo. Maya je besna što se Arjun ovako ponaša prema njoj. U besu, Maya u autu odlazi, prisiljavajući Saanjh da pođe za njom. Arjun sada mora da zaustavi Mayu pre nego što ona naudi sebi i detetu.

270: Doktor obaveštava Arjuna da mora posebno voditi računa o Mayi jer svaka emocionalna trauma može imati štetne efekte na trudnoću. Kasnije, Arjun viče na Saanjh jer ne brine o Mayi. Saanjh je slomljena, ali zna da Arjun brine o Mayi jer nosi njeno dete.

271: Maya pokuša da ubije Jhanvi, ali se Jhanvi spasi. Jhanvi to ispriča svima, ali Maya tvrdi da je to lažna optužba. Maya kaže da će napustiti kuću jer ne može da podnese ovo poniženje. Arjun odluči da ode sa Mayom iz kuće dok se dete ne rodi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


272: Prolaze meseci. Na proslavi za bebu, Maya i Arjun stižu kući. Saanjh je tužna kad vidi Arjuna kako se brine za Mayu. Maya kaže Saanjh da želi Arjunu zauzvrat da joj da dete. Saanjh ošamari Mayu. Arjun ošamari Saanjh i govori joj da je pogrešila što je dovela Mayu u kuću. Ispostavlja se da je odlazak sa Mayom bio Arjun plan da bi sprečio Mayu da povređuje druge. Nakon toga, Maya počne da se porađa i hitno je prebačena u bolnicu.

273: Doktor obaveštava Arjuna i Saanjh da je porođaj uspešno prošao. Ali, pre nego što Arjun i Saanjh dobiju priliku da provedu vreme sa ćerkom, Maya pobegne sa novorođenčetom. Arjun i Saanjh pronađu Mayu i Saanjh odluči da razgovara sa njom. Kad se Saanjh vidi sa Mayom, Maya uperi pištolj u nju. Da bi spasio Saanjh, Arjun upuca Mayu. Potom shvati da je Mayin pištolj bio prazan. Maya izdahne na Arjunovim rukama priznajući koliko ga beskrajno/bezgranično voli.

269. epizodu pogledajte OVDE

270. epizodu pogledajte OVDE

271. epizodu pogledajte OVDE

272. epizodu pogledajte OVDE

273. epizodu pogledajte OVDE

Prethodne epizode pročitajte OVDE

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site