Bilo jednom u Čukurovoj 68. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Gorka zemlja-Čukurova-Bir Zamanlar Çukurova

Bilo jednom u Čukurovoj 68. epizoda!

By  | 

Bilo jednom u Čukurovoj 68. epizoda!

Uprkos svemu što je uradila, Yilmaz ne veruje da mu Hunkar pomaže.Za njega nije lako da zaboravi bolove iz prošlosti.Yilmaz veruje da je došlo vreme da zahteva odgovore od Hunkar. To dovodi do situacije da se Hunkar nadje u pravom paklu. Fekeli I Hunkar utehu traže jedno u drugom.Ovo dvoje ljubavnika su još jednom testirani.

Yilmaz uzima Kerem Alija I napušta kuću, Behice postaje sumnjičava I odmah obaveštava Mužgan.Mužgan, koja postaje šef osoblja u bolnici, ove vesti od tetke je jako razljute.

Demir koji je nastavio da živi sa Sevdom, oseća prazninu jer mu nedostaju Zulejha I dete.Sevda pokušava da mu objasni da ono što on oseća nije ljubav. Sevda okrivljuje Demira što voli Zulejhu.

Yilmaz zna da je Adnan njegov biološki sin I nema nameru da ga pusti da živi sa Demirom. Demir I Yilmaz se još jednom suprostavljaju sa oružjem jedan drugom, ovog puta zbog Adnana.

Sve epizode serije Bilo jednom u Čukurovoj

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno