Bodrumska priča 4. epizoda!

Bodrum masali - Bodrumske priče

Bodrumska priča 4. epizoda!

By  | 

Bodrumska priča 4. epizoda!

Alara ipak ne odlazi. Ona poziva drugaricu i kaže da nije mogla otići.Gondža govori Enderu da će i nju zavoleti isto koliko je voleo i Jildiz.Gondža govori partnerima da će naći grupu koja će doću u njihov hotel i odsedati i da od tog novca mogu renovirati isti. Ender to smatra kao svoj poraz i odlazi kod Džahida. Govori mu da ako se hotel renovira neće se prodati , a to ne odgovara ni jednom. On mu kaže da će otkriti ko su gosti, a on ( Džahid ) da im ponudi smeštaj u svom najboljem hotelu upola cene.

Šule ulazi u raspravu sa Fajrim jer od kako je Jildiz došla nije je ni dotakao.Džahid preuzima grupu koja je trebala odsedati u hotelu, a Fajrali sumnja da ih je Enver odao. Su otvoreno pita Fajralija da li je bio u vezi sa njenom majkom.

Sve epiyode serije Bodrumska priča

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site