Boja strasti od 113 do 115 epizode - Turske-Serije.Net

Boja strasti-El color de la pasion

Boja strasti od 113 do 115 epizode

By  | 

Boja strasti od 113 do 115 epizode

113 Epizoda

Milagros je ranila Rebecu u ruku, što ubrzo sazna i Marcelo. Nora se jako razočarala u majku i želi da Lucía i ona zajedno odu nekamo daleko. Rebeca zaplače kad ugleda Federicov pištolj. Lucía joj kaže da Nora želi otputovati negde daleko. Mario ispriča svom prijatelju Samuelu šta se dogodilo Magdaleni. Alfredo teši Rebecu zbog Norinog ponašanja. Magdalena i Mario se pomire. Nora kaže Románu da odlazi sa Lucíjom. Marcelo moli Rafaelu da se brine o Milagros. Rafaela donosi Milagros večeru, a Milagros je vrlo agresivna prema njoj. Posvađaju se i Milagros je gurne niz stepenice…

114 Epizoda
Rafaela padne niz stepenice i izgubi svest. Milagros zove Marcela i hitnu pomoć. Bolničari je pregledaju i kažu da će sve biti u redu. Marcelo sazna da je Milagros gurnula Rafaelu niz stepenice i njih dvoje odlaze u Pueblu. Milagros ostaje sama u svojoj kući, tužna je. Daniela planira kontaktirati Rodriga. Brígida predlaže Rodrigu da zajedno odu iz Pueble. Amador pita policiju jesu li pronašli Vinicija i znaju li ko je ubio Ricarda. Marcelo i Rafaela dolaze u Pueblu. Lucía pristane otputovati sa Norom. Lucía pita Rebecu gde je ostavila pištolj, a ona odgovori da ga je bacila. Sudac oslobađa Marcela krivice. Lucía poseti Benita i ponudi mu svoju pomoć. Amador kaže Rebeci da Nazario odbija realizovati narudžbu. Marcelo se vraća na posao u tvornicu i sa sobom nosi sudsko rešenje. Lucía kaže Magdaleni da odlazi na put sa Norom.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site