Boja strasti od 98 do 100 epizode - Turske-Serije.Net

Boja strasti-El color de la pasion

Boja strasti od 98 do 100 epizode

By  | 

Boja strasti od 98 do 100 epizode

98 Epizoda

Mario i Magdalena se svađaju jer mu ona nije rekla da se srela sa Ricardom. Milagros kaže Rafaeli da je Marcelo upoznao Aidu Lugo. Norma kaže Lucíji da je čula kako Alfredo zove Rebecu Adrianinim imenom. Lucía to saopšti Rebeci. Amador i Nazario se svađaju zbog ugovora koji je Amador potpisao sa dobavljačkom fabrikom. Nazario izlazi iz fabrike, a radnici započnu štrajk. Nora podseća Gloriju da joj je dužnica. Nora nastavlja sa psihoterapijom, a Román je moli da ne razgovaraju o Lucíji. Alfredo nazove Rebecu kako bi je zamolio da se sastanu jer se želi oprostiti od nje. Ona pristane. Alfredo savetuje Danieli da ne gnjavi Marcela jer će ga verojatno oterati od sebe. Lucía je jako tužna jer se Marcelo vraća u México. Milagros odlazi u crkvu i ispovedi se ocu Samuelu da je ubila Marcelovog oca.

99 Epizoda
Mario razgovara sa ocem Samuelom jer ne želi izgubiti Magdalenu. On mu savetuje da ima poverenja u nju. Sara želi da Magdalena kaže Mariju svoje sumnje o Rebecinoj umešanosti u Adrianinu smrt. Mario moli Magdalenu da mu oprosti. Milagros se boji da će Marcelo otići Aidi Lugo. Marcelo moli istražitelja da sazna nešto o toj ženi. Daniela kaže Alfredu da se želi vratiti u México jer se Marcelo tamo vraća. Daniela nalazi dokumente o istrazi koju sprovode nad Rebecom i saznaje da je bila Federicova i Alfredova ljubavnica. Rebeca i Alfredo sede u kafiću. Nora ulazi i prebacuje Rebeci jer ne poštuje uspomenu na Alonsa. Teresa moli Lucíju da pita dr. Ezquerru može li pomoći Benitu u vezi njegove bolesti. Nazario priča Normi o štrajku u firmi. Vinicio kaže Ricardu da firma ne posluje dobro otkad je Alonso umro.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site