Boje strasti od 101 do 103 epizode - Turske-Serije.Net

Boja strasti-El color de la pasion

Boje strasti od 101 do 103 epizode

By  | 

Boje strasti od 101 do 103 epizode
101 Epizoda
Brígida viče da više ne želi čuti za Amadora. Rodrigo ulazi i traži da mu Amador objasni što se događa. Onga laže i kaže mu da je njegova majka ljubomorna na Rebecu. Brígida moli Rebecu da joj dopusti da ostane neko vreme u njenoj kući. Lucía to prihvata i o tome obaveštava Rodriga. Rebeca nevoljo sasluša Brígidu. Nora šalje poruku Gloriji i poručuje da su Sergio i Lety prekinuli ljubavnu vezu. Lalo odlazi Benitu kako bi saznao kako je i govori mu da će ga posetiti dr. Sara. Dolaze policajci i uhvate je. Benitu je teško zbog toga. Nazario moli Magdalenu da se strpi i govori joj da će sve izaći na videlo. Zapovednik Juárez ispituje Claru u vezi sa Trininim ubistvom. Ona mu kaže da je kriva što je pre dvadeset godina dopustila svom bivšem suprugu da uđe u kuću porodice Gaxiola. Alfredo nudi Marcelu posao, a on ga odbija. Vinicio i Lalo se svađaju. Lucía daje otkaz Viniciju. Rebeca govori Amadoru da će Brígida boraviti u njenoj kući. Rodrigo traži Amadora da se brine o njegovoj majci, inače će ostati sam. Milagros sazna da je Daniela krila da može hodati.

102 Epizoda
Alfredo kaže Danieli da će otići iz grada na nekoliko dana. Vinicio objašnjava Amadoru da se posvađao sa Lalom, te da mu je zato Lucía dala otkaz. Moli ga da ga uzme natrag. Lucía želi da Lalo vodi radionicu dok se Nazario ne vrati. Claru puštaju na slobodu i nije osumnjičena ni za jedan zločin. Marcelo pita Rafaelu poznaje li Aídu Lugo. Ona to poriče. Milagros moli Marcela da bude sa Danielom. Rodrigo nazove Danielu kako bi je pozvao na večeru. Ona mu kaže da je već u Méxicu. Nora je zamišljena tokom terapije. Lety kaže Ricardu da je Nora nazvala Sergia i da su prekinuli. Sara obavlja na Benitu nekoliko laboratorijskih pretraga kako bi otkrila šta mu je.
Nastavak na sledećoj stranni

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site