Brusko - 249. i 250. epizoda - Antonis ucijeni Sifisa i Dijamantisa

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – 249. i 250. epizoda – Antonis ucijeni Sifisa i Dijamantisa!

By  | 

Brusko – 249. i 250. epizoda – Antonis ucijeni Sifisa i Dijamantisa

249: Patroklo još jednom sarađuje sa Dijamantisom da ukloni čovjeka koji je kidnapovao Melinu i koga traži policija. Ahil i Melina pričaju o djetinjstvu. Antonis shvata kako ga Giannakaki porodica ne želi više nakon onoga što je uradio te stupa u kontakt sa Anastazijinim ocem. Njemac, koji je kidnapovao Melinu, bježi Patroklu. Anastazija se sreće sa Olgom i pita je da šta osjeća prema Mateu. Minas naljuti Ahila. Dafni ponizi Marka.
250: Minas i Ahil se sukobljavaju i Ahil vikne da je Sifis sa ženom njegovog oca. Antonis pokazuje pravo lice i odlazi do Sifisa i Dijamantisa i ucijeni ih ako ne daju veliku sumu novca, otkriće istinu Mateu, kako Anastazija čeka njegovo dijete. Anastazija govori Olgi osjećanja prema Mateu. Dimitra shvata da je Nektarije bio sa drugom. Marko ne može da oprosti Dafni i želi starateljstvo nad djetetom, Dafni će se uspaničiti i uraditi nešto neočekivano.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno