Brusko - 715. i 716. epizoda - Patroklo smjesti Sifisu ubistvo

Brusko-Mprousko

Brusko – 715. i 716. epizoda – Patroklo smjesti Sifisu ubistvo!

By  | 

Brusko – 715. i 716. epizoda – Patroklo smjesti Sifisu ubistvo
715: Ahilova situacija prelazi iz lošeg u gore jer je ponovo u operacijskoj sali zbog komplikacija. Melina, Mateo i Nektarije nervozno čekaju razvoj ove komplikovane, teške situacije. Sifis se vraća u Hanju i Alcibiades zajedno sa Patroklom to iskoristi za izvršenje svog zlog plana, da ga okrive za ubistvo tj. da mu smjeste. Patroklo ubija Sifalakija znajući da će to naškoditi Giannakaki porodici zbog stare krvne osvete. Pronađeno je oružje ubistva i traže Sifisa zbog ubistva. Konstatina se sretne slučajno sa Gethsemaneom na ulici, otkrivaju da su oboje Charidimosove žrtve.
716: Paul i Chrysanthi gube tlo pod nogama kada od policajca Archontakija saznaju da traže Sifisa zbog ubistva njegovog sina Sifalakija.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Alice je ljuta na Minasa i Dafne, dok Konstatina i Gethsemane shvataju da se Haridimos igrao sa njima. Patroklo želi da odvoji Renatu od Dijamantisa i pokuša je poljubiti, a onda joj prijeti. Prijateljsko veče Andreasa sa Alcestis završava poljupcem. Melina, Mateo i Nektarije saznaju prvu pozitivnu vijest o Ahilovom zdravlju.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site