Patroklov pokušaj otmice propada, Ahil bježi iz bolnice

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – 721. i 722. epizoda – Patroklov pokušaj otmice propada, Ahil bježi iz bolnice!

By  | 

 Patroklov pokušaj otmice propada, Ahil bježi iz bolnice

721: Ahil se suočava sa doktorom jer je zbog njegove (Ahilove) tvrdoglavosti došlo do drugih zdravstvenih komplikacija, dok je Melina stalno uz njega pokušavajući da ga odgovori od ideje da bude otpušten iz bolnice. Anastazija je još jednom primorana da se suoči sa Stelinim “ludilom” i saznaje da je Stela rekla da je udata za Matea. Konstatina i Gethsemane u namjeri da se osvete Haridimosu smišljaju zli plan i primoraju ga da ide kroz Hanju samo u gaćama. Dijamantis ignoriše predrasude okoline povodom vjenčanja sa Renatom, dok Patroklo uspjeva nakon napada u Danskoj da uzme ključeve i planira da uđe u Melininu kuću i ukrade malu Love.

722: Melina shvata da neko pokušava da provali u kuću dok priča sa Ahilom preko telefona i zove policiju. Patroklo shvata da nijedan ključ ne odgovara, Melina otvara vrata kuće i on bježi praznih ruku sa saučesnicima. Sifalakides i Paul se obračunavaju i ranjen je njegov nećak, što još više naljuti Sifalakidesa. Uprkos protivljenju doktora, Ahil potpisuje i bježi iz bolnice. Demetra javno ponizi Aleksandu. Vinarija Giannakaki, u prisustvu Anastaztije i Matea će da se suoči sa velikim rizikom.
Picture source: Zappit.gr

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno