Melina sumnja da je Patroklo učestvovao u Love-inoj otmici

Brusko-Mprousko

Brusko – 738. i 739. epizoda- Melina sumnja da je Patroklo učestvovao u Love-inoj otmici!

By  | 

Melina sumnja da je Patroklo učestvovao u Love-inoj otmici

738: Sumnja da se Patroklo vidio sa Danae muči Ahila iako Melina pokušava da ga opusti. Dijamantis povjeruje Renati da je Patroklo pokušao silovati i suočava ih tjerajući Patrokla da prizna. Minas i Bazilika pokušavaju da urede razvod. Na Kipru, Mateo je odlučan da izbaci Demetru iz kuće što ga dovodi u konflikt sa Nektarijem. Melina, krišom od Ahila, odlazi na misteorizni sastanak.
739: Melina, iako je sada skoro sigurna da je Patroklo umiješan u Loveinu otmicu, krije od Ahila plašeći se za njegov život.

Stefani pokazuje znakove melanholije u Sifisovom odsustvu, što zabrinjava Paula i Chrysanthi. Alceste se oprašta od svih spremajući se za selidbu u Atinu, sa Andreasom. Demetra po povratku u kuću Mateo postaje agresivnija. Konastatina se pita kakava se tajna krije iza buketa. Renata i dalje okreće Dijamantisa protiv Patrokla. Melina stiže na Kipar, součava se sa Danae i prijeti priznanjem da je Patroklo učestovao u Loveinoj otmici.
Picture source: www.twitter.com.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site