Renata daje dokaze protiv Dijamantisa Krisanti, Demetra bježi od Patrokla

Brusko-Mprousko

Brusko – 760. i 761. epizoda – Renata daje dokaze protiv Dijamantisa Krisanti, Demetra bježi od Patrokla!

By  | 

Renata daje dokaze protiv Dijamantisa Krisanti, Demetra bježi od Patrokla

760: Mateo pokušava da umiri Stelu koja gleda Anastaziju kako uzima bebu u rukama. Renata je nestala sa novcem, a Dijamantis je zabrinut za Sifisa. Nesreća Danae uništava sve nade AHila i Melina. Demetra dolazi u jak konflikt sa Patroklom. Krisanti pomaže da Paul i Anastazija prihvate Paolu kao ženu koja znači Sifisu. Dok Dijamantis traga za Renatom, u isto vrijeme nalazi ključ povezan sa novcem.
761: Renata da je sve dokaze protiv Dijamantisa Krisanti.

Zbog tajnog sastanka, Paul sve više sumnja u Krisanti, optužujući je da ima paralelnu vezu. Ona je pogođena pričom o rastavi. Melina i Ahil pokušavaju da spase situaciju. Stela izluđuje Matea zahtjevima i Anastazija zbog ljubavi prema djetetu pokušava održati balans među njima. Sifis nastavlja sa planom da zbliži Stefani sa Paolom i organizuje slučajni sastanak u 3. Demetra bježi od Patroklove kuće. Kada on shvati i prijeti, a ona pita Nektarija da se vidi, on joj govori da vrati dva miliona.
Picture source: twitter

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!