Nektarije i Aleksandra se spremaju za vjenčanje, Melina je trudna

Brusko-Mprousko

Brusko – 764. i 765. epizoda – Nektarije i Aleksandra se spremaju za vjenčanje, Melina je trudna!

By  | 

 Nektarije i Aleksandra se spremaju za vjenčanje, Melina je trudna

764: Anastazija je odvedena na planinu i u lošem je psihičkom stanju nakon smrti svog djeteta i razmišlja o samoubistvu. Sifis i Mateo pokušavaju da je pronađu. Stelini roditelji su stigli na Krit i situacija je izmakla kontroli. Patroklo je očajan i to ga čini još opasnijim. Demetra odbija bilo kakav kontakt sa njim i ividimo da je odlučila da da šansu sastanku sa Sotirou, advokatom. Nektarije i Aleksandra saopšte planove da se vjenčaju Ahilu i Melini. Dijamantis dolazi na Kipar da bude na Nektarijevom vjenčanju, a sa druge strane posmatra Krisanti koja se tajno nalazi sa Manousos da joj pomogne da nadigra Dijamantisa.

765: Melinina trudnoća donosi veliku radost u život para i optimistični su po pitanju budužnosti. Stefani je opesisvna Sifisom. Patroklo je pritiskan od strane Demetre da vrati novac. Dijamantis je informisan o Krisantinom sastanku sa Manousosom i vraća se na Krit brzo. Nektarije i Aleksandra su pred posljednim korakom pred vjenčanje i porodicas Mateo se spremna za srećan događaj.
Picture source: Gossip-tv

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!