Nektarije i Aleksandra se spremaju za vjenčanje, Melina je trudna

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – 764. i 765. epizoda – Nektarije i Aleksandra se spremaju za vjenčanje, Melina je trudna!

By  | 

 Nektarije i Aleksandra se spremaju za vjenčanje, Melina je trudna

764: Anastazija je odvedena na planinu i u lošem je psihičkom stanju nakon smrti svog djeteta i razmišlja o samoubistvu. Sifis i Mateo pokušavaju da je pronađu. Stelini roditelji su stigli na Krit i situacija je izmakla kontroli. Patroklo je očajan i to ga čini još opasnijim. Demetra odbija bilo kakav kontakt sa njim i ividimo da je odlučila da da šansu sastanku sa Sotirou, advokatom. Nektarije i Aleksandra saopšte planove da se vjenčaju Ahilu i Melini. Dijamantis dolazi na Kipar da bude na Nektarijevom vjenčanju, a sa druge strane posmatra Krisanti koja se tajno nalazi sa Manousos da joj pomogne da nadigra Dijamantisa.

765: Melinina trudnoća donosi veliku radost u život para i optimistični su po pitanju budužnosti. Stefani je opesisvna Sifisom. Patroklo je pritiskan od strane Demetre da vrati novac. Dijamantis je informisan o Krisantinom sastanku sa Manousosom i vraća se na Krit brzo. Nektarije i Aleksandra su pred posljednim korakom pred vjenčanje i porodicas Mateo se spremna za srećan događaj.
Picture source: Gossip-tv

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno