Mateo se pomiri sa Paulom na Nektarijevom i Aleksandrinom vjenčanju

Brusko-Mprousko

Brusko – 766. i 767. epizoda – Mateo se pomiri sa Paulom na Nektarijevom i Aleksandrinom vjenčanju!

By  | 

Mateo se pomiri sa Paulom na Nektarijevom i Aleksandrinom vjenčanju

766: Stefani prisustvuje bliskom razgovoru Sifisa i Paole, ali negira stvarnost. Melina je izmislila (valjda) trudnoću kako bi spriječila Ahila da bude uhvaćen od strane Patrokla, jer ovaj stalno juri za njim. Svi putuju na Kipar kako bi prisustvovali vjenčanju Nektarija i Aleksandre, ali prije nego što stignu u crkvu, Paulovo pojavljivanje u Mateo kući, sa nepoznatim namjerama iznenađuje Ahila, Nektarija i posebno Matea.

767: Nektarijevo i Aleksandrino vjenčanje donosi radost u porodicu Mateo i postaje razlog pomirenja Matea sa Paulom. U Hanji, Sifis laže Stefani, tvrdeći da je sada vidi Paolu i počeo da osjeća nešto. Srećan je što mu je plan uspio. Manousos se složi sa Krisanti da joj pomogne da razotkrije Dijamantisa, ali joj traži još novca da pobjegne iz Hanje. Demetra odluči da nastavi sa životom i dolazi sa Kyariakosom. Patroklo saznaje i odluči da stavi tačku na to sve.
Picture source: twitter

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *