Policija dolazi po Dijamantisa sa nalogom za hapšenje

Brusko-Mprousko

Brusko – 768. i 769. epizoda – Policija dolazi po Dijamantisa sa nalogom za hapšenje!

By  | 

 Policija dolazi po Dijamantisa sa nalogom za hapšenje

768: Patroklo stiže na Kipar da spriječi novu Demetrinu vezu. U Hanji, Manousos sklapa dogovor sa Krisanti. Melina i Ahil dobijaju novu priču od policajca Archontakija u vezi otmice Love. Misleći da zna i da je odobrila Sifisovo vjenčanje sa Paolom, Gethsemane se izlane pred Stefani.
769: Dafne izgleda ljubomorno zbog Chrismovog interesovanja za Rejčel. Mateo, Anastazija i sin Dimitri stižu u Hanju, ali sretnu Steline roditelje u bolnici. Mateu je dosta i pita Stelu da kaže cijelu istinu. Sifis pokušava da sredi situaciju koju je Gethsemane stvorio i ubjeđuje je da nije Paola udata.

Stefani mu ne vjeruje i krivi ih sve. Ahil i Melina saznaju od policajca da je drugi učesnik u otmici na korak da priča i izda Patrokla, kao mozga operacije. Patroklo se krije u hotelu gdje je Demetra, ona je uplašena i moli Nektarije da ode po pomoć. Kada Sifis upozori Ahila da je Patroklo naoružan, shvataju da je situacija izmakla kontroli i da je opasno. I dok Dijamantis siguran da je poduzeo sve mjere da sakrije loša djela, policija kuca na vrata sa nalogom za hapšenje za seriju zločina.
Picture source: news voice

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *