Ahil je ljut na Melinu zbog tajnih sastanaka sa Sifisom

Brusko-Mprousko

Brusko – od 103. do 106. epizode – Ahil je ljut na Melinu zbog tajnih sastanaka sa Sifisom!

By  | 

Ahil je ljut na Melinu zbog tajnih sastanaka sa Sifisom

103: Evridiki ucijeni Antonisa, da će ga razotkriti ako joj ne isplati novac. Baka Andrijani strahuje da bi njene tajne mogle biti otkrivene. Minas i Manolis planiraju Sifisovu osvetu.
104: Dijamantis odlučuje da pomogne Jorgosu u vezi alibija. Uprkos Dafninim i Konstantininim molbama, Manolis i Minas planiraju napasti Jorgosa. Melina pokušava da ukaže Anastaziji na to da je Sifis u jako lošem psihičkom stanju.
105: Mateo upozorava Anastaziju na Antoisovo sumnjivo ponašanje. Potencijalni razlog je to što je Antonis uzeo 100 000 eura sa računa firme i dao Evridiki. Melinin otac je pretučen u zatvoru i u kritičnom je stanju. Sifis želi da prizna Melini svoja osjećanja, da je još uvijek voli i poziva je da ga posjeti. Ahil saznaje gdje je otišla.
106: Svi saznaju da je Melinin otac u bolnici. A Dijamantis sumnja da Sifis i Anastazija stoje iza toga. Dafni je zabrinuta za svoju bebu. Anastazija pokušava da odgovori vjenčanje pod izgovorom da prvo treba da joj se brat oporavi. Ahil je ljut na Melinu zbog tajnih sastanaka sa Sifisom. Baka Andrijani se plaši da će njen unuk saznati istinu o svom rođenju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site