Ahil i Melina se mire i odlaze na Kipar

Brusko-Mprousko

Brusko – od 107. do 111. epizoda – Ahil i Melina se mire i odlaze na Kipar!

By  | 

Ahil i Melina se mire i odlaze na Kipar

107: Sifis traži od Anastazije pravi razlog odgađanja vjenčanja. Detektiv, koji istražuje priču u vezi usvojenog djeteta, ostvaruje kontakt sa Ahilom. Kada sazna za njenu vezu sa Markom, Ahil želi da upozori Dafni na njegovu sumnjivu prošlost.
108: Sifis je ljut jer je Melinin otac pušten iz zatvora. A Ahil je šokiran kada sazna da Melina podržava Sifisa, a ne svog oca. Anastazija se priprema za veliku izložbu vina u Italiji, ne zna da isto planira i Mateo. Melina obećava Ahilu da se neće više vidjeti sa SIfisom i vraćaju se sa Vasiliki na Kipar.
109: Ahil pokušava da ubjedi Melinu da pođe u Italiju sa njim. Ona odbija pod izgovorom da mora raditi u pozorištu. Dafni odlazi na prvi ultrazvuk i sretne Dijamantisa. On se brine za nju ni ne sluti pravi razlog njenog dolaska.
Za 110. epizodu je prevod nedostupan.
111: Dijamantis pokušava napraviti problem oko nove firme preko Dafni, te dolazi do svađe između njega i Marka. Sifis pokušava naći svjedoka koji je dao lažni alibi Melininom ocu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site