Ahil ugleda Melinu sa Sifisom, a ona zatiče njega sa Aleksijom

Brusko-Mprousko

Brusko – od 136. do 139. epizode – Ahil ugleda Melinu sa Sifisom, a ona zatiče njega sa Aleksijom!

By  | 

 Ahil ugleda Melinu sa Sifisom, a ona zatiče njega sa Aleksijom

136: Pošto je odgođena Sifisova operacija, Melina odlazi u Hanju ponovo. Sifis saznaje da iza toga stoji Anastazija. Doktor misli da mu je operacija jedina šansa da ponovo stane na noge. Dafni želi da napiše ljubavnu priču o Ahilu i Melini, ali se za to ne slažu njoj bliski ljudi. Mateo odlazi u Autriji da sazna o Nektarijevom usvajanju. Jedan čovjek se interesuje za Mateovu porodicu.
137: Sifis je nestao. Melina i Anastazija su zabrinute. A Kristina je ljubomorna na Dimitru. Zato otkrije Nektariju da ima brata blizanca. On se sukobljava sa braćom. Dijamantis pronalazi dokumente o Nektarijevom usvajanju i fotografiju blizanaca. Ahil ignoriše Aleksijino flertovanje. Melini prima čudan telefonski proziv što ponovo dovodi njihovu vezu u pitanje.
138: Sifis je u lošem psihičkom stanju i Melina ga posjećuje na mjestu gdje se krije. Ona mora provesti noć kod njega, spletom okolnosti. Ahil dolazi u Hanju kako bi je iznenadio. Traži je. Anastazija je zabrinuta zbog Sifisovog nestanka. Manolis prijeti da će ubiti Konstatinu. Ona moli Dafni i Marka za pomoć. Dimitra pokazuje Nektariju sliku na kojoj je on sa svojim blizancem.
139: Melina nije svjesna da Ahil krišom posmatra nju i Sifisa u planinskoj kući. Kada sazna da je Ahil tražio i da je otkrio još jednu njenu laž, pita Dafni za pomoć. Ahil, ljut, se vraća na Kipar. Konstatina zbog usmljenosti pristaje na vezu sa Alikinim ocem. Sifis odbija da napusti mjesto gdje se skriva, uprkos Stefanijinim molbama. Melina zatiče Ahila sa Aleksijom, u njihovoj kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site