Brusko - Mprousko- Pojavljuje se Nektarijev brat blizanac, Patroklo

Brusko-Mprousko

Brusko – od 144. do 147. epizode – Pojavljuje se Nektarijev brat blizanac, Patroklo!

By  | 

Brusko – Mprousko- Pojavljuje se Nektarijev brat blizanac, Patroklo

144: Sifis ne zna da li će moći hodati ponovo. Dafni prisustvuje Manolisovom i Vagelisovom sukobu u Konstatininoj kući. Od stresa počinje krvariti. Misteoriozna osoba je sve bliže kući Mateovih, ali niko ne obraća pažnju na tu osobu, čak ni Ahil. On među Melininim stvarima nalazi njen dnevnik iz koga saznaje koliko su bili srećni zajedno.
145: Misteriozni čovjek sa tetovažom sve je veća prijetnja za porodicu Mateo. Sifis se oporavlja, a porodica i Melina su uz njega.Detektiv govori Mateovima da je vrijeme da Nektarije upozna brata blizanca. Dimitra odbija da se vrati u kuću Mateovih, sve dok se Kristinina beba ne rodi i dok se DNK analizom ne dokaže da li je Nektarijeva. Eva se pokušava približiti Sifisu. Dijamantis mu govoi da vinarija pripada njegovom ocu Pavlosu Gianakakisu.
146: Porodica Mateu sa dobrodošlicom dočekuje Nektarijevog brata Patrokla na Kipru. Jedino je Ahil prilično suzdržan iz nepoznatih razloga. Za razliku od njega, baka Andrijani je emotivna i ljubazna, čak i previše što budi sumnju u njenu iskrenost. Sifis, Minas i Dafni tajno pomažu Melini da dobije posao. Njoj je neugodno što živi kod Vasiliki i Minasa. Dafni pokušava da pomiri Melinu i Ahila, uz Konstatininu pomoć. Patroklov dolazak budi neka sumnjiva pitanja ponovo.
147: Patroklo otkriva Mateovima da je Helga Linemajer bila Dijamantisova zakonita žena. Niko ne vjeruje i pita baku za objašnjenje. Ahila razbjesni to što Patroklo sve više vremena provodi sa braćom. Melinin pasoš je kod Ahila te se ponovo sreću i shvataju da među njima nije gotovo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site