Mateo doživaljava nesreću, on i Anastazija odluče da budu zajedno

Brusko-Mprousko

Brusko – od 180. do 183. epizode – Mateo doživaljava nesreću, on i Anastazija odluče da budu zajedno!

By  | 

 Mateo doživaljava nesreću, on i Anastazija odluče da budu zajedno

180: Patroklo se pokušava približiti Sifisu. Evridiki posjeti Ahila i Melinu i predaje im poklon za vjenčanje. Istovremeno, sa Kristinom planira uništenje njihove porodice. Dafni izluđuje Marka lažnim uzbunama da je porod krenuo. Minas i Vasiliki završavaju u pol. stranici. Mateo istražuje Patroklovu prošlost, dok Patroklo posjeti baku Andrijanu i ispriča joj nešto što će se prestrašiti.
181: Patrolko je uhapšen pod sumnjom da je počinito ubistvo. Mateuovu su šokirani. Sifis je sumnjičav jer DIjamantis želi da kupi novu vinariju. Kristina i Evridiki i dalje planiraju ubistvo porodice Mateu. Sifis priredi rođendansku zabavu kćerki. Mateo odlazi na Krit na poslovni sastanak sa Dijamantisom, ali doživljava nesreću. Svi na zabavi to saznaju. Anastazija se slomljena.
182: Manolis javlja da je Mateo mrtav. Anastazija je skrhana i ne može da sakrije bol, što zasmeta Antonisu. Međutim, članovi porodice Angelidakis će uskoro biti iznenađeni. Ahil postavlja Patroklu zamku na lažnom fejzbuk profilu. Aliki pošalje Vasiliki Minasove fotografije sa Evom.
183: Mateo i Anastazija žele biti zajedno i spremni su platiti cijenu za to. A ta cijena je ogromna, moraju napustiti ljude koje vole najviše na svijetu. Antonis i Sifis sumnjaju da Mateo stoji iza Anastazijinog čudnog ponašanja i odlučuju se sa njom suočiti.Kristina posmatra kuću porodice Mateu i daje signal Evridiki da mogu započeti sa uništenjem.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site