Brusko od 194. do 197. epizode!

Brusko-Mprousko

Brusko od 194. do 197. epizode! Brusko druga sezona!

By  | 

194 i 195 epizoda

Ahil u očajanju pokušava da nadje Melinu i da sazna ko je kindapovao i zašto.Njegov život je u opasnosti, ali on ne obraća pažnju na sebe, brine samo za Melinu.Na drugoj strani Melina je prestravljena u rukama nemilosrdnih kindapera.

196 epizoda
Ahil i Sifis zajedno saradjuju kako bi našli novac da plate otmičare, koji su za Melinu postali noćna mora.Olga ne želi da radi sa Mateom.Konstatina se suočava sa novim problemima.
197 epizoda
Anastasija i Sifis se raspravljaju jer je Sifis stavio njihovu imovinu pod hipotekom. Da niko za to ne zna.Sifis o tome obaveštava Dimitrisa.Dimitra pretrpi šok kad mu Ahil kaže da je prodao deo svoje imovine bez ičijeg znanja da bi spasio Melinu.Dimitra odlazi I sve ispriča Nektariju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site