Mateo misli da je Anastazija trudna sa Antonisom

Brusko-Mprousko

Brusko – od 213. do 216. epizode – Mateo misli da je Anastazija trudna sa Antonisom!

By  | 

Mateo misli da je Anastazija trudna sa Antonisom

213: Paul pita Minasa za pomoć Sifisu. Uvjerava ga da kaže istinu o Dijamantisovoj ulozi u mržnji djece prema ocu. Sifis dolazi kod Lucija koja otkriva da zna ko je on. Angeliki govori Anastaziji da Mateo mora znati kako će biti otac. Baka Andriani je impresionirana Olgom.
214: Anastazija se svađa sa ocem. Melina optužuje Sifisa i on saznaje da je Evridiki iza svega. Ahil i Melina provode divne trenutke, saznaju za Evridiki i prepiru se. Dijamantis donosi mali poklon Dafninoj kćerki, ali Dafni ne prihvata. Mateo pita Olgu da idu zajedno na odmor što ona prihvata. Dijamantis posjećuje Naktarija što povrijedi Patrokla.
215: Anastazija će tražiti Matea da mu kaže da je trudna, ali tada će ugledati čudne trenutke između njega i Olge i misliće da su zajedno. Povrijeđena je i ode ne rekavši ništa. Evridiki shvata da sve što su planirali da pobjede Ahila je propalo, pa ima novi način, da ga iznenadi. Dijamantis ide na Kipar da posjeti Naktarija, ali kada dođe tu, odluči da ode i kupi Mateovu kuću. Sifis je tužan jer mu se stanje sa nogom pogoršava. Marko planira zaprositi Dafni.
216: Ahil i Melia odlaze u njenu kuću, ali situacija nije kako su očekivali. Baka odbija da vidi Melinu. Mateo snažno reaguje na odluku što je Nektarije prodao njihovu kuću u Nikoziji. Anastazija govori svima da je trudna. Dijamantis kaže Mateu, a on vjeruje da ga je Anastazija ismijala i da je trudna sa Antonisom. Sifis slučajno čuje sestru da je dijete Mateovo i traži objašnjenje. Minas i Vasiliki potpisuju razvod.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site