Brusko - od 220. do 223. epizode - Ahil saznaje ime kidnapera

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 220. do 223. epizode – Ahil saznaje ime kidnapera!

By  | 

Brusko – od 220. do 223. epizode – Ahil saznaje ime kidnapera

220: Evridiki je povrijeđena od strane Patrokla i onesvijesti se. Melina tokom ove scene ne izgleda blagonaklono i shvata da se nešto dešava. Sa druge strane, Nektarije pošalje jednu osobu svom bratu koja mu govori stvari koje ga neće ostaviti ravodušnim. Mateo želi vezu sa Olgom, jasno govoreći da ne želi vezu koja će biti kao zamjena Anastaziji. Dafni podržava Anastaziju.Minas želi da nagovori Sifisa da ode u Njemačku da liječi nogu, govoreći da on ima nešto sakrivenog novca. Mateo pokušava pobjeći Paulu. Dijamantis naredi Krisu da prati Matea. Antonis pokazuje pravo lice i izlazi sa drugom ženom. Melina je ljuta na Ahila kada ga vidi da priča sa Evrdiki i gubi tlo pod nogama.
221: Melina je ljubomorna i optužuj Ahila da još voli Evridiki. Sifis ubjeđuje Anastaziju da se ne ponaša loše prema djetetu, jer joj je to najvažnija stvar u životu. Dafni se pita ko je otac Anastazijinog djeteta i priča sa Konstatinom o tome. Melina pokušava nahuškati Dimitra na Evrdiki. Baka Andirani govori Mateu da ne prodaje kuću, ali ga ne ubjedi. Patroklo proklinje Olgu i zbog toga dobija otkaz. To šokira sve. Melina na televiziji prepozna otmičara.
222: Melina je uplašena nakon što je vidjela otmičara na tv. Ahil je vidi i odluči da policiji prijavi incident. Ovo Patroklo čuje i šokiran je. Dafni zove Matea i pokušava mu reći da će biti otac. Paul pita Ahila da rade zajedno. Sifis ne može hodati dobro.
223: Patroklo drhti, policija govori Melini da su pronašli skrovište. Neće im reći ime otmičara jer je slučaj u toku. Ahil je nestrpljiv da sazna, pa ode kod prijatelja policajca. Marko se ne slaže sa Dafni, ali ona ga ne sluša i ode sa dadiljom i djecom na Kipar. Minas je uznemiren jer je Sifis sam otišao u Njemačku. Ahil saznaje ime kidanpera i šokiran je.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno