Sifis pita Melinu da ponovo budu zajedno

Brusko-Mprousko

Brusko – od 239. do 241. epizode – Sifis pita Melinu da ponovo budu zajedno!

By  | 

Sifis pita Melinu da ponovo budu zajedno

239: Ahil ne vjeruje da ga je Melina ostavila. Ne može samo da sjedi i čeka i želi da uradi nešto. Dijamantis i Paul nestrpljivo čekaju sudsku presudu. Patroklo shvata da iza Evridiki stoji Dijamantis i odlazi na Kipar i prijeti mu. Da će reći Naktariju sve, da je on planirao Melininu otmicu da dobije vina od Matea. Marko misli da se nešto desilo između Sifisa u Licije, ali ne prijateljsko, već nešto više. Priča sa Dafni o tome.
240: Nakon Nektarijeve greške, Melina mijenja odluku. Dafni ne želi da se udaje pa izbjegava svaki razgovor o tome. Pod Markovim pritiskom ona pristaje. Sud donosi presudu da Paul može da koristi to ime, Dijamantis i Sifis su ljuti. Sifis uzima pištolj. Baka Andrijani govori Olgi da želi da je vidi kao Mateovu mladu. Angeliki pita za razvod od Sifisa dok Konstatina shvata se nešto desilo između veterinarke i Manolisa. Melina je u Parizu kod prijateljica, a Ahil ne može pobjeći da je vidi.
241: Ahil ne sluša nikoga i odluči da ode u Pariz kod Melina. Sa njim ode i Nektarije što naljuti Matea. Kris odluči da ode na Kipar što zabrine Olgu. Konstatina je ogorčena nakon što je vidjela veterinarku i Manolisa i tjera ga iz kuće. On pokušava da objasni, ali ona ne želi da sluša. Paul pozitivno utiče na djecu ukazujući im na DIjamantisa. Ali Dijamantis ne odustaje pa izgovori mnogo laži. Paul odlazi kod kćerke i pita je da pogleda prošlost i pronađe istinu. Sifis saznaje da je Melina napustila Ahila te je pita da budu zajedno ponovo. Sa druge strane, nastavlja igru sa Lucijom, nakon večeri provedene zajedno, koja će ih označiti zauvijek.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site