Brusko - od 251. do 253. epizode - Demetra ne vjeruje Nektariju

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 251. do 253. epizode – Demetra ne vjeruje Nektariju!

By  | 

Brusko – od 251. do 253. epizode – Demetra ne vjeruje Nektariju

251: Dafni preduzima neočekivan potez što će imati dramatičan kraj. Anastazija se svađa sa Mateom jer je Olga išla kod vinara i pričala o njihovom poslu. Patroklo se svađa sa bratom zbog Demetre koja je shvatila šta Nektarije krije. Antonis napušta kuću i krivi Anastziju. Sifis pita Luciju da pusti Paula i ostane sa njim.
252: Nektarije pokušava sakriti pozive sa Antigonom, ali Demetra mu ne vjeruje. Sifis je izvršio uticaj na Luciju i izgleda kao da počinje pobjeđivati u dobro isplaniranoj igri. Olga pokušava pomiriti Ahila i Matea. Stefanija nije psihički dobro što uznemiri njene roditelje. Policija nalazi poruku u Hanji od kidnapera i Dijamantis paniči, mora se suočiti i sa Nektarijem nakon DNK nalaza. Ahil osvaja mnogo novca i daje odmah Sifisu.
253: Sifis ne prihvata novac. Nektarije se mora suočiti sa Dijamantisom. Marko pod pritiskom ostalih daje novac Dafni. Minas, Bazilika i Patroklo se suočavaju i dolazi do svađe.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno