Patroklo je uhapšen, Dijamantis strahuje

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 254. do 256. epizode – Patroklo je uhapšen, Dijamantis strahuje!

By  | 

Patroklo je uhapšen, Dijamantis strahuje

254: Patroklo pada u policijske ruke, porodica ne zna razlog. Svi su uznemirena. ALi Dijamantis je najviše uplašen da će ga sin razotkriti pod pritiskom. Mateo se svađa sa Olgom. Dafni je neutješna jer je Marko ne želi vidjeti. Kris hvata Sifisa na kartu emocija što će Dijamantis shvatiti. Melina i Ahil stižu kući gdje stiže i nepozvana Julija.
255: Lucija planira ostaviti Paula i otići u Španiju. Mala Stefnija je ljuta na roditelje i ne želi da npusti kuću ni na minut. Sifis i Angeliki misle kako možda nisu razvedeni i žive zajedno. Antigona i Nektarije dolaze tajno na Kipar i Patrolo i Melina su ljuti jer znaju da će ovaj potez imati posljednice. Mateo zove Anastaziju u vezi posla i pita je zašto se razvela od muža, naročito kada nosi njegovo djete.
  256: Olga čini sve da pomiri braću i konačno uspeva. Prikazan je dirljiv susret braće nakon nekoliko mjeseci. Paul i dalje sumnja u Luciju dok je Sifis pritiska da napusti oca. Sifis i Angeliki se ne razvode konačno. Minas želi da vidi učiteljicu na ne prijateljski način dok Dafni priprema veliko iznenađenje.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno