Brusko od 265. do 267. epizode! Sifis je oslobodjen svih optužbi!

Brusko-Mprousko

Brusko od 265. do 267. epizode! Sifis je oslobodjen svih optužbi!

By  | 

Brusko od 265. do 267. epizode! Sifis je oslobodjen svih optužbi!
265 epizoda
Kris saznaje glasine koje kruže Kinom, da Anastasija čeka Mateovo dete I zabrinut je.Još više je zabrinut kad sazna da će se njegova sestra pre venčati sa njim.Na Kritu su svi čuli da je Sifis glavni osumnjičeni za Lusijino ubistvo.
266 epizoda
Lusijino ubistvo je puno obrta.Ahil govori svom bratu da je nakon što se video sa Sifisem, video Luciju.Braća odluče da odu u policiju I kažu ono što znaju kako bi policija oslobodila Sifisa.Pojavljuju se dva svedoka vezana za slučaj.
267 epizoda
Policija dolazi do novih saznanja u vezi Lusijinog ubistva I odluči da pozove Ahila na ispitivanje.Diamantis odlučuje da svom sinu da novu šansu.Minas se izvinjava Dafne I popravljaju svoj odnos.Lusija je ubijena, a Sifis je oslobodjen svih optužbi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site