Anastazija priča svom ocu istinu o ocu njenog deteta

Brusko-Mprousko

Brusko – od 273. do 276. epizode – Anastazija priča svom ocu istinu o ocu njenog deteta!

By  | 

 Anastazija priča svom ocu istinu o ocu njenog deteta
Prevod: Nina. 😀

273. epizoda
Policajac se pojavljuje kako bi svedočio. Postavlja požar kod Ahilovog advokata. U tom slučaju, Ahila nema ko da brani. Antigone pita Sifisa da sazna da li je Ahil u zatvoru. Dijamantis je odgovaran za celu situaciju, pokušava da svali krivicu na Ahila. Melina je sigurna da će Ahil uskoro izaći. Dijamantis pita Patrokla da bude u dobrim odnosima sa Anastazijom i Sifisom. Alise doživljava krizu.
274. epizoda
Suđenje je počelo. Pojavljuju se svedoci koji govore loše o Ahilu. Anastazija i Mateo se sreću na sudu i raspravljaju se. Mateo i dalje nije svestan da je otac njenog deteta. Dafne i Pantisa odlaze u radnju kako bi nabavile dokaze za Ahilovu nevinost.
275. epizoda
Nektarije napada Elsu. Suđenje se odlaže. Sifis je šokiran kada čuje da je njegov otac svedočio u vezi njegove žene i njega. Meline je razočarana i misli da Sifi želi da Ahil ostane u zatvoru. Konstantina i Alise otkrivaju vezu između Minasa i profesora. Mark pokušava da uteši svoju ženu koja je ubeđena da je Sifis glavni krivac za Ahilovo hapšenje.
276. epizoda
Kris odlazi da vidi Elsu i pokuša da sazna šta se zaista dešava. Anastazija odlazi sa sinom kod oca. Ispriča mu istinu. Mateo vidi Anastaziju sa detetom i situacija je veoma emotivna. Marko želi uništiti Ahila.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site