Mateo plaća lažne svedoke da svedoče u Ahilovu korist

Brusko-Mprousko

Brusko – od 284. do 287. epizode – Mateo plaća lažne svedoke da svedoče u Ahilovu korist!

By  | 

Mateo plaća lažne svedoke da svedoče u Ahilovu korist
Prevod: Nina. 😀

284. epizoda
Sifis govori ocu da se približio Stephanie. U sudu se saznaju da je Mateo platio lažne svedoke da svedoče u Ahilovu korist. Pantisa vidi Demetra sa Patroklom. Anastazija i Angelika misle da je Sifis ubica. Dijamantis preti Antigone da se udalji od Nektarija.
285. epizoda
Ahil je prebačen u bolnicu jer mu nije dobro. Sifis ubeđuje Olgu da Anastazijino dete nije od Matea. Dafne odlazi u Dijamantisovu kuću kako bi pronašla dokaze. Angela se pojavljuje sa dečkom što razbesni Sifi. Paul je šokiran kada mu ćerka otkrije nešto.
286. epizoda
Mateo i porodica čekaju saznanje da li će Ahil ostati u zatvoru ili ne. Anastazija govori ocu da veruje da je Sifis ubio Luciu. Paul otkriva Anastaziji događaj koji bi mogao da promeni sve. Ahil se boji da će dobiti doživotnu kaznu.
287. epizoda
Svi čekaju odluku suda. Anastazija odlazi sa ocem da bude podrška Ahilu. Sifis ide za Melinom ali ona koristi priliku da ga napadne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site