Sud osuđuje Ahila, Paul sumnja da je Lucija živa

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – 288. i 289. epizoda – Sud osuđuje Ahila, Paul sumnja da je Lucija živa!

By  | 

Sud osuđuje Ahila, Paul sumnja da je Lucija živa

288: Sudska odluka je osuđujuća. Nema nade za Ahila, čije se stanje pogoršava. Njegovi ljudi ne znaju kako da mu pomognu. On ne može da podnese pomisao na zatvor i želi da završi mučenje i svoj život. Melina odlučuje da ostane trajno na Kritu, Nekatarije pita Antigonu da se preseli na Kipar. Mateo je zapanjen kada Paul kaže da postoji mogućnost da je Lucija živa. Sifis ne može da se smiri jer Angweliki ignoriše što joj govori i uništava im reputaciju viđajući se sa Anreom. Dijamantis upoznaje Patrokla da lijepom Krićankom koja će mu dati moć i sudbinu, Patroklo je fasciniran sa njom, ali njegovo srce i dalje kuca za Demetru. Demetra čuje njegova osjećanja i ona priznaje svoja. U Markovom odsustvu, Dijamantis dolazi u Laurel kuću i govori Pantisi da ide.
289: Ahil je slomljen psihički u zatvoru i pita drugog zatvorenika, Džordža da mu pomogne da završi mučenički život. Paul, Anastazija i Sifis pokušavaju da otkriju ko je uzeo novac prepisan Luciji. Mateo se opet ponaša loše prema Anastaziji i optužuje je da pokušava da iskoristi porodicu. Anastazija je uznemirena i razočarana i ne govori mu da je sin njegov. Sa druge strane, Dafne i Pantisa meditiraju kako bi poslale pozitivnu energiju Ahilu. Dijamantis otkriva Nektariju da je njegov pravi otac. Neko posjećuje Dafne zbog čega je zapanjena.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno