Brusko od 29. do 32. epizode!

Brusko-Mprousko

Brusko od 29. do 32. epizode!

By  | 


Brusko od 29. do 32. epizode!
29 epizoda

Nakon što Sifis poseti Angeliki, ponovo se probude stare strasti, što će još više zakomplikovati njihov odnos. Dafni je uznemirena jer je Marko sve bliže da otkkrije njenu prošlost.

30 epizoda
Ahil pokušava da vrati dugove. Zabrinut je hoće li njegov brat prihvatiti Melinu. Ono što ne zna je da njoj preti opasnost od Evridiki i Antonisa. Anastazija pokušava saznati istinu o smrti Mateovih roditelja, ali se i zbližiti sa Sifisovom kćerkom.
31 epizoda
Sifis priznaje Minasu da je opsednut Melinom, jer ona pripada samo njemu. Anastazija optužuje Dijamantisa da je sprečio policajca Aleksakisa da objavi istinu o smrti Mateovih roditelja.
32 epizoda
Sifis je odlučio da upozna svoju kćerku. Dijamantis je besan na Dafni jer sakriva od njega razlog zašto je išla u Atinu. Evridiki je iznenađena što Antonis više ne želi sarađivati sa njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site