Lucija se pojavljuje sa bebom, Ahil je oslobođen

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 290. do 292. epizode – Lucija se pojavljuje sa bebom, Ahil je oslobođen!

By  | 

Lucija se pojavljuje sa bebom, Ahil je oslobođen

290: Posjetilac kod Dafni je ugledao Luciju, koja se pojavljuje u Hanji što olakšava situaciju. Jedini ko je nesrećan time jeste Dijamantis koji vjeruje da će to pojavljivanje da uništi njegov plan. Lucija odlazi do tužioca i oslobađa Ahila. On ignoriše događaje i pokuša da se ubije u zatvoru dok Mateo pravi zabavu u ime oslobođenja. Jedino Mateo nije zadovoljan vijestima da je Dijamantis biološki Nektarijev otac. Marko nalazi poklon koji je Dijamantis poslao Dafni i traži objašnjenje. Sifis odlazi u hotel gdje živi Lucija i šokiran je kada vidi da Lucija drži tri mjeseca staru bebu u rukama.
291: Mateu porodica je srećna nakon što je Ahil oslobođen, Melina ga iščekuje da ga zagrli. Iako se Sifis izvinjava Luciji, ona ga prezire zbog onoga što je učinio. On je ispituje u vezi bebe. Ona mu ne odgovara ko je otac. Marko nalazi bankovnu knjižicu u Dafninoj torbi i sumnja da je to povezano sa Dijamantisom. Svađaju se. Dok Patroklo prema planu sa Dijamantisom pokušava da osvoji Annu, Naktarije je posramljen i ne zna kako da kaže braći otkriće o Dijamatisu.
292: Lucija negira da je Sifis otac djeta, ali on insitira i izativa je. Angeliki od Marka slučajno sazna za Lucijinu bebu i ode da se svađa sa Sifisom. Lucija odluči da priča sa Paulom. Pantisa prijeti Antigoni i Nektariju da će reći Demetri da ih je vidjela kako se ljude. Marko vraća Dijamantisu knjižicu koju je pronašao kod Dafni. Nektarije govori Patroklu da trebaju reći Mateu istinu o Dijamantisu. Sreća se vratila u život Ahila i Meline. Ali Evridiki kvari sve kada dolazi pijana i nepozvana na zabavu. Ahil prisitiska osobu koja je lažno svjedočila da kaže ko je platio da ga pošalje u zatvor. Nektarije i Antigona su u hotelu i neko pokuca na vrata, Demetra zahtjeva da otvori.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno