Ahil saznaje da je Dijamantis Nektarijev otac

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 293. do 295. epizode – Ahil saznaje da je Dijamantis Nektarijev otac!

By  | 

Ahil saznaje da je Dijamantis Nektarijev otac

293: Demetra kuca na vrata i viče da otvore, dok Ahil i Melina pokušavaju da smire situaciju. Stefanija govori Dijamantisu da zajedno sa Anastazijom posjete Paula. Lucijina posjeta Markovoj i Dafninoj kući da bi se suočila sa Sifisom budi pitanja ko je otac djeteta. Sa druge strane, Sifis ludi kada shvati da je Angleiki nestala sa malom Stefanijom.
294: Nakon cijele godine, Ahil i Melina probaju da počnu ispočetka vraćajući se kući na Kipru dok se Mateo i Olga pripremaju za vjenčanje. U Hanji je i dalje tema ko je otac Lucijing djeteta dok ona odbija da odgovori. Izbjegava da odgovori i Paulu. Sifisova agonija po pitanju nestanka Angeliki i Stefanije se nastavlja. Nektarije više ne može da krije istinu i odluči da priča sa Ahilom o svom pravom ocu, Dijamantisu.
295: Sifis je ljut zbog nestanka Angeliki i Stefanije zajedno sa Andreom. Sa druge strane Minas ne može da podnese razvod od Bazilike i napije se i vraća kući gdje Dagni nalazi Pantisu. Ahil saznaje istinu o Dijamantisu, ali ne može da vjeruje i počinje sumnjati da je Dijamantis podmetnuo. Dok teku prirpeme za vjenčanje, Olga odlazi do Anastazije da bi se razjasnila stvar oko djeteta. Mateo i Melina pokušavaju naći način da pomognu Ahulu koji posle suđenja pati od napada panike.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno