Ahil saznaje da je Dijamantis Nektarijev otac

Brusko-Mprousko

Brusko – od 293. do 295. epizode – Ahil saznaje da je Dijamantis Nektarijev otac!

By  | 

Ahil saznaje da je Dijamantis Nektarijev otac

293: Demetra kuca na vrata i viče da otvore, dok Ahil i Melina pokušavaju da smire situaciju. Stefanija govori Dijamantisu da zajedno sa Anastazijom posjete Paula. Lucijina posjeta Markovoj i Dafninoj kući da bi se suočila sa Sifisom budi pitanja ko je otac djeteta. Sa druge strane, Sifis ludi kada shvati da je Angleiki nestala sa malom Stefanijom.
294: Nakon cijele godine, Ahil i Melina probaju da počnu ispočetka vraćajući se kući na Kipru dok se Mateo i Olga pripremaju za vjenčanje. U Hanji je i dalje tema ko je otac Lucijing djeteta dok ona odbija da odgovori. Izbjegava da odgovori i Paulu. Sifisova agonija po pitanju nestanka Angeliki i Stefanije se nastavlja. Nektarije više ne može da krije istinu i odluči da priča sa Ahilom o svom pravom ocu, Dijamantisu.
295: Sifis je ljut zbog nestanka Angeliki i Stefanije zajedno sa Andreom. Sa druge strane Minas ne može da podnese razvod od Bazilike i napije se i vraća kući gdje Dagni nalazi Pantisu. Ahil saznaje istinu o Dijamantisu, ali ne može da vjeruje i počinje sumnjati da je Dijamantis podmetnuo. Dok teku prirpeme za vjenčanje, Olga odlazi do Anastazije da bi se razjasnila stvar oko djeteta. Mateo i Melina pokušavaju naći način da pomognu Ahulu koji posle suđenja pati od napada panike.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site