Olga i Mateo saznaju da je Mateo otac Anastazijinog djeteta

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 296. do 300. epizode – Olga i Mateo saznaju da je Mateo otac Anastazijinog djeteta!

By  | 

Olga i Mateo saznaju da je Mateo otac Anastazijinog djeteta

296: Sifis je zbog ljutnje na Angeliki odveden u opreacionu salu zbog slijepog crijeva. Dafne saznaje od Lucja ko je otac djeteta, ali ne otkriva Marku koji želi da zna. Ahil razmišlja da proširi posao u Grčkoj i diskutuje sa Mateom u vezi vinarija u Atiki. Nektarije se izgovara i odlazi u potragu za Antigonom da je ubjedi da budu zajedno. Olga se suočava sa Anastazijom koja otkriva da je otac djeteta Mateo. Olga je šokirana i vraća se na Kipar i informiše Matea. On je šokiran, ali počinje više mrziti Anastaziju jer je krila istinu.
297: Dafne počinje sumnjati u interes koji Patroklo pokazuje u vezi Dijamantisa. Lucija je pozvana na Mateovo i Olgino vječanje od strane bake Andrijani koja ne zna da je Olga nakon otkrića da je Mateo otac Anastazijinog djeteta odlučna da raskine vjenčanje. Ahil pokušava da se prilagodi i da ponovo počne sa poslom, ali njegovi napadi panike zabrinjavaju Melinu. DIjamantis zahtjeva od Sifisa da idu na Kipar poslom. U međuvremenu, Anastazija govori Angeli da je otkila istinu Olgi i da je vjenčanje otkazano.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno