Sifis nestaje sa Stefani, Demetra želi biti surogat majka

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 313. do 315. epizode – Sifis nestaje sa Stefani, Demetra želi biti surogat majka!

By  | 

Sifis nestaje sa Stefani, Demetra želi biti surogat majka

313: Melina sumnja da se Ahil tajno sastao sa Aleksandrom, njegovi izgovori ne umanjuju njenu ljubmomoru. Kris traži tragove u kući kada se Dijamantis vrati sa Patroklom. Anastazija upozori Sifisa da ako odvoji Stefani od majke, da će da otpisati iz svog života. Nektarije se protivi da Demetra postane surogat majka. Julija, nakon što se vidi sa Mateo, vraća se u Pariz bez Nektarijevog znanja. Anastaziji strahovu postanu istiniti kada je Angeliki nazove iz Atine i govori da je Stefani nestala.
314: Svi misle da je Sifis nestao sa kćerkom. Angeliki ima Anastazijinu podršku, Paula i Dijamantisa koji ne mogu da oproste Sifisu što je odveo djevojčicu od majke. Nektarije pokušava natjerati braću da zaposle Antigonu u kompaniju dok je Demetra zapanjena Nektarijevim ponašanjem, diskutuje sa Patroklom. Melina nagovara Ahila da promijeni mišljenje u vezi Demetrinog prijedloga da postane surogat majka. On je zbunjen i ne zna šta da odluči, te planira da pita za savjet psihologa Aleksandru.
315: Anastazija pokušava da podrži Angeliki koja je psihički rastrojena. Dafne traži treću osobu koja se umiješala u njenu i Markovu vezu i sumnja u Luciju. Minas je razočaran Sifisovim ponašanjem prema njemu, Royal paniči kada otkrije da je trudna. Ahil shvata da mu je Anastazija pomogla sa napadima panike. Olga igra podmukle igre sa Dijamantisom protiv Matea, dok Demetra i Patroklo pokušavaju da budu na distanci da bi kontrolisali osjećanja. Dafne je šokirana kada joj Marko otkrije sa kojom ženom je varao. Anastazijin poziv uzrokuje svađu između Ahila i Meline.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno