Nektarije informiše Patrokla o namjeri da se razvede od Demetre

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brusko-Mprousko

Brusko – od 319. do 321. epizode – Nektarije informiše Patrokla o namjeri da se razvede od Demetre!

By  | 

Nektarije informiše Patrokla o namjeri da se razvede od Demetre

319: Aleksandra iznenadi AHila, ali on je skeptičan i vjeruje da ona želi osvetu. Bijesni Patroklo napada Antigonu i pita je da tiho napusti Nektarije i vrati se u Pariz. Anastazija puca i priznaje Mateu svoja osjećanja. Manolis saznaje o Anastaziji i Mateu. Melina vidi na AHilovom telefonu poruku od ALeksandre.
320: Aleksandrina poruka uzrokuje svađu između AHila i Melina. Distanciran odnos Demetre i Nektarije na putovanju, razočarava ih i odluče da se vrate. Minasov napor da Basilika zadrži dijete nema rezultata. Olga se brine kada Kris kaže da će ostati na Kritu. Ahil ne zna kako da reaguje kada mu Melina kaže da je Demetra odlučna da bude surogat majka i to bez Nektarijevog znanja. Angeliki lakne kada ugleda Stefani kod kuće.
321: Svi pitaju Stefani zašto je doveo Sifisov prijatelj sa Krita i gdje je Sifis. Melina pokušava da utiče na Ahiloovo mišljenje po pitanju surogat majke. Mateo priznaje Olgi da i dalje voli Anastaziju dok Kris pita Dijanamtisa da se vidi sa njegovom sestrom da razjasni situaciji. Dijamantis savjetuje Patrokla da stekne Anastazijino povjerenje i tako se oslobode Paula. Nektarije informiša Patrokla o svojoj odluci da se razvede od Demetre, što dovodi do njihovog sukoba.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno